Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Gjashtë gjërat që i ndodhin trupit kur ndaloni së bëri seks

19:38 | 5 Korrik 2020

Përveç faktit që në këtë kohë pasiviteti seksual është më se i shprehur, kjo mund të ketë ndikim negativ në shëndetin tuaj.

Studimet thonë se pasiviteti seksual mund ta shtojë stresin – dhe kjo mund të dobësojë sistemin imunitar, transmeton lajmi.net.

Por, çfarë ndodh me ju trupin kur ndaloni të bëni seks?

Kjo është lista e plotë e efekteve negative të ndërprerjes së aktivitetit intim:

  1. Rritja e niveleve së stresit
  2. Shfaqja e sëmundjeve të zemrës
  3. Rënia e sistemit imunitar
  4. Ngadalësimi i zhvillimit të trurit
  5. Rreziku nga disfunksioni erektil
  6. Grave mund t’iu vështirësohen dhimbjet e shkaktuara nga menstruacionet. /Lajmi.net/