Gërmimet në Rudnicë po ecin mirë

Drejtori i Institutit të Mjekësisë Ligjore dhe kryesuesi i grupit kosovar, Arsim Gërxhaliu ka thënë se puna në Rudnicë të Rashkës, për gjetjen e personave të zhdukur, po shkon mirë.

Lajme

24/04/2014 20:42

Ai përmes rrjetit social Facebook ka publikuar disa fotografi nga vendi i ngjarjes dhe ka treguar se megjithë reshjet e shiut, ata vazhdojnë punën me kujdes.

“Edhe sot, në ditën e dytë puna po ecën mirë. Edhe pse shiu po na përcjellë vazhdimisht, me kujdesin maksimal po e shënojmë terrenin”, ka shkruar ai në Facebook.

Dje, është rrënuar ndërtesa e cila ishte e ndërtuar mbi një varrezë masive të shqiptarëve të vrarë në luftën e fundit në Kosovë.

Në këtë varrezë besohet se janë trupat e rreth 250 shqiptarëve të zhdukur që nga lufta e fundit. 

(KosovaPress)