Gent Cakaj në Paris takon këshilltarin e Macronit

23:56 | 14 Nentor 2019

Ministri në detyrë për Evropë dhe Punë të Jashtme Gent Cakaj, ka takuar këshilltarin e presidentit francez Emmanuel Macron.

Gjatë takimit Cakaj ka diskutuar një varg çështjesh që kanë të bëjnë me integrimin e Shqipërisë në Bashkimin Evropian.