Gazetari Selim Miftari më ndryshe – momentet më të sikletshme dhe interesante të tij në terren

Puna e gazetarit përveç që është stresuese, ajo duhet të projektohet mirë dhe në kohë. Kjo shpesh ju bënë trysni gazetarëve, nga ku rrjedhimisht ata dhe gabojnë, shkruan lajmi.net. Lajmi.net ka ndarë disa nga momentet më qesharake të gazetarit Selim Miftari Për më shumë, ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme.

Fun

03/01/2024 23:45

Puna e gazetarit përveç që është stresuese, ajo duhet të projektohet mirë dhe në kohë.

Kjo shpesh ju bënë trysni gazetarëve, nga ku rrjedhimisht ata dhe gabojnë, shkruan lajmi.net.

Lajmi.net ka ndarë disa nga momentet më qesharake të gazetarit Selim Miftari

Për më shumë, ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme.