Të Infektuar: 8799

Të Shëruar: 4027

Të Vdekur: 249

Garmin ka lëshuar një sërë orësh të reja që ngarkohen nga dielli

20:10 | 9 Korrik 2020

Kjo vjen pasi angazhohet për idenë se energjia diellore mund të jetë e ardhmja e teknologjisë së fitnesit.

Rreshtimi tani përfshin të parën e produkteve të Garmin që mund ta mbajnë veten të ngarkuar duke përdorur vetëm energji diellore, transmeton lajmi.net.

E para nga smartwatches Garmin arriti vitin e kaluar, me linjën e saj të lartë Fenix. Por ajo u gjet vetëm në më të mëdhatë nga ato orë, dhe karikimi diellor ishte menduar ndonjëherë që të arrinte ngarkesën sesa të jepte fuqi të pafund.

Por orët e reja paraqesin një hap të mëtejshëm pasi Garmin synon të dëmtojë energjinë diellore për të krijuar orë që kurrë ose rrallë kanë nevojë për karikim dhe kështu mund të mbajnë gjurmimin e njerëzve teorikisht përgjithmonë.

Orët e reja përfshijnë versionet më të vogla të formacionit Fenix, që do të thotë se edhe më i vogli Fenix ​​6S tani ka një version diellor. Karikimi diellor tani është në orët e kompanisë Tactix, të cilat janë ndërtuar për ushtri dhe përdorime të tjera që kërkojnë gjurmim më të sigurt dhe një përfundim të fortë.

Orët e reja vijnë së bashku me një mori azhurnimesh të reja, përfshirë karakteristika që shtojnë veçori dhe mjete të reja për përcjelljen e surfimit për të monitoruar performancën e shtëpive në ngjitje. /Lajmi.net/