Garmin ka lansuar një orë të re sportive të përqendruar në lojtarë

Edicioni Instinct Esports është i ngjashëm me versionet e tjera të veçanta të orëve Garmin.

Auto & Tek

24/10/2020 14:26

Lojtarët do të jenë në gjendje të përfshijnë informacion në lidhje me zemrën ose stresin fiziologjik në transmetimet e tyre, së bashku me vetë lojën, tha Garmin, transmeton lajmi.net.

Si dhe duke ofruar informacion gjatë lojërave, ora ka për qëllim të lejojë njerëzit të gjurmojnë të dhënat e tyre biometrike në mënyrë që ata të sigurohen se janë “të aftë dhe të përgatitur mendërisht përpara lojërave dhe garave”.

Këtë verë, Garmin publikoi një postim në blog duke sugjeruar që lojtarët profesionistë të Esports mund të kërkojnë të gjurmojnë mirëqenien e tyre fizike përmes orëve të tij si Fenix ​​dhe seritë tradicionale Instinct.

Edicioni Instinct Esports është ora e parë kushtuar posaçërisht atyre lojtarëve dhe përfshin veçori të tilla si “Bateria e Trupit” të Garmin, e cila ndjek stresin gjatë ditës dhe synon t’u tregojë njerëzve se sa energji kanë.

Kur ata fillojnë një lojë, lojtarët do të jenë në gjendje të zgjedhin aktivitetin “Esport”, i cili do të qëndrojë përkrah sporteve më tradicionale të Garmin si vrapimi ose çiklizmi. Kjo do të gjurmojë të dhënat e tyre shëndetësore ndërsa luajnë.

Këto të dhëna biometrike mund të transmetohen, përmes një mjeti të ri të njohur si “Garmin STR3AMUP!”, në mënyrë që kushdo që shikon lojën nga distanca ta shohë atë drejtpërdrejt. /Lajmi.net/