Fuqia e vërtetë e grimit, njihuni me artistin e grimit që i transformon fytyrat (Foto)

Grimi ka fuqinë e vërtetë të transformimit, dhe këtë e tregon edhe artisti nga Gjeorgjia, Anar Agakishiev, përmes punës së tij.

Fun

21/11/2016 12:21

Ai arrin t’i transformojë klientet e tij dhe t’i bëjë ato të duken 10 vjet më të reja.

Grimeri, artist Anar Agakishiev është i njohur për punën e tij të mahnitshme me grimin, ndërsa për ta vërtetuar këtë shikoni fotot më poshtë, të cilat ai i ka ndarë edhe në faqen e tij në “Instagram”.

 

1

2

4

5

7