Fun Club dhe në Facebook

Facebook sjell fun club dhe në rrjetin social. Kompania ka sjellë një funksion të ri të quajtur “grupet për faqet”.

Auto & Tek

24/07/2017 15:16

Ky funksion i jepet atyre që menaxhojnë një faqe për të krijuar nëngrupe për të promovuar diskutime mbi argumente specifike.

“Artistë, kompania, firma të njohura e gazeta në Facebook mund ti japin jetë një hapësire ku ‘superfansat’ bisedojnë mes tyre dhe menaxhuesit të faqes, duke u përballuar për tema të caktuara”, shpjegon Chris Cox, përgjegjësi i produkteve të Facebook.

Idea lindi duke vëzhguar një grup të krijuar nga Washington Post, ku gazetarët dialogonin me lexuesit, duke u treguar edhe se si lindnin artikujt.

Seksioni Grupet është në dispozicion të 70 milionë faqeve prezente në Facebook në nivel global. /Lajmi.net/