Fotot në momentin e duhur

Ndonjëherë, kur e prekni pullën e aparatit për të bërë fotografi, rezultati nuk është ekzakt ashtu siç prisnit. Për një moment shfaqet ndokush që thotë ‘përshëndetje’, apo kalon andej pari dhe ua prish planin që kishit. Por, ka raste kur pamjet kapen në kohën e duhur dhe në vendin e duhur. Ne ua prezantojmë 25…

Lifestyle

19/11/2013 13:00

Ndonjëherë, kur e prekni pullën e aparatit për të bërë fotografi, rezultati nuk është ekzakt ashtu siç prisnit. Për një moment shfaqet ndokush që thotë ‘përshëndetje’, apo kalon andej pari dhe ua prish planin që kishit.

Por, ka raste kur pamjet kapen në kohën e duhur dhe në vendin e duhur. Ne ua prezantojmë 25 fotografi, që janë bërë në momentet më perfekte të mundshme.