Fotografitë që shfaqin dallimin e vërtet midis Koresë së Veriut dhe asaj të Jugut

15:25 | 12 Korrik 2019

Sa prej jush e dini se Koreja e Veriut dhe Koreja e Jugut, nuk ishin të ndara dhe ishin një vend Koreja.

Ky vend u nda në Veri dhe Jug në vitin 1945. Pas ndarjes, këto dy vende nuk kanë pasur marrëdhënie të mira. Edhe pse janë shumë afër njëra tjetrës, këto dy vende dallojnë shumë nga stili i jetesës dhe kulturës.

Por jo të gjithë e dinë këto ndryshime, një fotograf ka vendosur ti ndajë me ne këto ndryshime, raporton “Bright Side”, transmneton lajmi.net.

Një instruktor i gjuajtjes në Korenë e Veriut dhe një instruktor në Korenë e Jugut

Koreja e veriut duke e thatë

Koreja e Jugut duket jo i zymtë dhe i gjelbëruar

Koreja e veriut duket e zbrazët

Në Korenë e Jugut një park lojërash i mbushur me makina dhe autobus

Rrugët në Korenë e Veriut janë gjithmonë të zbrazura

Një ditë e zakonshme në një qytet të Koresë së Jugut

Një student në Korenë e Veriut, dhe poshtë një student i Koresë së Jugut./Lajmi.net/