Të Infektuar: 2799

Të Shëruar: 1506

Të Vdekur: 49

Fotografitë që përshkruajnë më së miri jetën e shpendëve

23:26 | 21 Korrik 2019

Fotografë të famshëm kanë qenë të akredituar për imazhet e tyre të jashtëzakonshme të shpendëve në habitatin e tyre natyror në disa nga vendet më piktoreske.

Fituesit e ‘Audubon Photography Awards 2019’, të drejtuar nga Shoqata Audubon Kombëtare u përzgjodhën për t’ua paraqitur fotografitë, transmeton lajmi.net.

Gjyqtarët nga organizata jofitimprurëse – e cila është e përqëndruar në ruajtjen e shpendëve – analizoi 2,253 fotografi nga të gjithë Shtetet e Bashkuara dhe Kanada.

Një fitues për secilën prej dhjetë kategorive u njoftua, duke filluar nga fotografitë profesionale të kafshëve të egra deri tek ato amatore, të realizuara në udhëtime.

Të gjitha fotografitë u gjykuan për cilësinë e tyre teknike, origjinalitetin dhe meritën artistike. /Lajmi.net/