Fotografia që ka marrë 4 milionë pëlqime: Ja pse

Edhe pse aktori Vin Diesel “i ka dalë zani” si madho man, ai nuk e ka fshehur anën e tij të butë. Në fakt kjo fotografi ka zbutur miliona tifozë në mbarë botën.

Fun

03/08/2015 13:17

Vin Diesel është bërë i famshëm në filma aksion dhe adhurues i veturave të shpetja, por privatisht ky aktor është tip familjar.

Vin ka hedhur fotografi në Facebook dhe ka ndarë momentet e tij private dhe intime me fëmijët.

Fotografia deri më tani i ka rreth 4 milionë pëlqime. Diesel ka qenë i afër me aktorin që vdiq tragjikisht Paul Walker, dhe për nder të tij vajzën e tij të vogël e ka quajtur Paulina. (Lajmi.net)