Të Infektuar: 17.591

Të Shëruar: 14.979

Të Vdekur: 659

Fotografi të reja nga aksioni i EULEX-it në zyrat e OVL-UÇK

11:43 | 25 Shtator 2020

Zyrtarët e EULEX-it kanë zbarkuar sot në zyrat e veteranëve të UÇK-së. Ky aksion vjen vetëm një ditë pas arrestimit dhe konfirmimit të aktakuzës për Sali Mustafën.

Zyrat e OVL-UÇK-së janë rrethuar dhe janë bastisur nga zyrtarë policorë të EULEX-it.

Aty janë parë disa policë të cilët janë futur edhe brenda zyreve ende nuk dihet arsyeja.

KosovaPress sjellë fotografi.

EULEX në aksion, priten arrestime në OVL-UÇK