Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Fotografi befasuese tregojnë se sa të mëdha janë disa kafshë

13:09 | 1 Gusht 2020

A jeni adhurues të kafshëve?

Nga kuajt me këmbë të mëdha deri tek kërmilli drejtpërdrejt nga kohërat parahistorike, këto foto të jashtëzakonshme të jetës së egër zbulojnë se disa kafshë janë shumë më të mëdha se sa madhësia e tyre normale, transmeton lajmi.net.

Fotografi të jashtëzakonshme janë marrë nga njerëz në të gjithë botën dhe sigurisht që frymëzojnë një ndjenjë të tkurrjes në shumicën e njerëzve.

Duken interesante sepse rrallë herë ndodhë që të shohim një kafshë më madhësi përtej asaj normale. /Lajmi.net/

This terrifying Goliath Tiger Fish was found in a river in Congo, Africa

Minazo the Southern Elephant Seal who lived In Japan's Enoshima Aquarium

The Giant African Land Snail is nearly the size of a small cat

And this rabbit grew to the size of a dog

These giant Clydesdale horses look out of scale

This larvae turns into a Giant Beetle

 A five pound lobster claw compared to a human hand

 The Vespa Mandarinia aka the ‘Murder Hornet’

Gorilla hands compared to a human hand

Believe it or not, this is one of the least dangerous spiders in Australia