Florian Marku ndeshet sot me Chris Kongon: Kush nuk më respekton do “paguajë”

Florian Marku do të ndeshet sot me Chris Kongon. Dyert për këtë ndeshje e cila mbahet në 02 Arena të Londrës, do të hapen në 17:30. “Kjo është një ndeshje e madhe ne një arenë të madhe ku do jene afërsisht 28.000 veta, por si gjithmonë ju e dini qe do jap shpirtin si gjithmonë…

Sport

31/03/2024 13:49

Florian Marku do të ndeshet sot me Chris Kongon.

Dyert për këtë ndeshje e cila mbahet në 02 Arena të Londrës, do të hapen në 17:30.

“Kjo është një ndeshje e madhe ne një arenë të madhe ku do jene afërsisht 28.000 veta, por si gjithmonë ju e dini qe do jap shpirtin si gjithmonë për fitoren e rradhës”, tha Marku, ka transmetuar Klankosova.

“Kam punuar shume gjithë jetën për të arritur këtu. Jam duke bere ëndrrat e mia realitet me pune dhe përkushtim pa fund!”, shtoi ai në Facebook.