Fitore të tillë në gara të atletikës nuk keni parë ndonjëherë

23:17 | 16 Maj 2019

Garuesi nga Teksasi ‘Infinite Tucker’ ishte fyt-më-fyt me garuesin tjetër Robert Grant në pjesën e fundit të garës në atletikë.

Kësisoj, Tucker shfrytëzoi një lloj “hileje” për ta tejkaluar kundërshtarin e tij, duke bërë një veprim heroik, transmeton lajmi.net.

Ai shtriu trupin e tij në momentin kur iu afrua vijës së finishit, me qëllim që të dilte i pari në garë.

“Mbylla sytë mbi pengesë. I hapa, pash nënën time tek finishi dhe shkova ta përqafojë”, tha Hurdler për ESPN.

Ndiqeni videon e mëposhtme për ta parë situatën dramatike. /Lajmi.net/