Fisnik Ismaili e pëson keq në një debat me Kelmendin (Foto)

Në një debat të bërë mes prezantuesit Adriatik Kelmendi dhe deputetit të Vetëvendosjes, Fisnik Ismaili, ky i fundit e ka pësuar keq.

Lajme

20/12/2016 23:33

Kelmendi ka bërë një postim duke kritikuar deputetët e Kuvendit të Kosovës për fjalor.

I menjëhershëm ishte komenti i deputetit Ismaili, i cili tha “për sharje mos më ndërro. Por edhe ti i vendos të gjithë deputetët në një thes”.

“Në këtë thes ti je bukur meritor, jam i vetëdijshëm që ka nga ata që nuk janë në këtë thes me ty”, komentoi Kelmendi duke e mbyllur debatin, pasi që Ismaili nuk replikoi më. /Express