Filmat më fitimprurës të pesë viteve të fundit janë horror

Top dhjetë filmat më fitimprurës të pesë viteve të fundit janë të gjithë të zhanrit horror.

ShowBiz

14/08/2015 18:11

Edhepse filmat horror nuk kanë vlera artistike dhe çdo herë po marrin kritika më të këqija, prapë se prapë studiot do vazhdojnë të nxjerrin këtë lloj të filmave.

Kjo për arsye se filmat po sjellin fitime të mëdha dhe kërkojnë buxhet shumë të vogël për t’u bërë, transmeton Lajmi.net.

Në pesë vitet e fundit, top dhjetë filmit që kanë fituar më së shumti të holla duke krahasuar edhe paratë që janë shpenzuar për t’u realizuar, del që të gjithë janë të zhanrit horror.

Këto janë dhjetë filmat që kanë sjellë fitime më të mëdha në raportin fitim/shpenzim në periudhën 2010 – 2015

10. The Last Exorcism ($70M fitime vs. $1.8M buxheti për prodhim)
09. Annabelle ($250M vs. $6.5M)
08. Chernobyl Diaries ($38M vs. $1M)
07. Insidious 2 ($162M vs. $5M)
06. The Purge ($91M vs. $3M)
05. Paranormal Activity 3 ($202M vs. $5M)
04. Unfriended ($48M vs. $1M)
03. Paranormal Activity 2 ($177M vs. $3M)
02. Insidious ($100M vs. $1.5M)
01. The Devil Inside ($101M box vs. $1M):