Të Infektuar: 1052

Të Shëruar: 820

Të Vdekur: 30

Ferrari F40 VS F50

12:02 | 5 Shtator 2013

Ferrari

Ashtu si shumë prej nesh në moshë të hershme, unë kam rënë në dashuri me Ferrari F40. F40 ishte një evolucion i dashurisë sime. Disa vjet më vonë, kur F50 Ferrari arriti, ai shënoi një kohë të re të prodhimit të automjeteve të shpejta. Këtë javë CHRIS Harris do t’i vozisë dy makinat për të […]

Ashtu si shumë prej nesh në moshë të hershme, unë kam rënë në dashuri me Ferrari F40.

F40 ishte një evolucion i dashurisë sime. Disa vjet më vonë, kur F50 Ferrari arriti, ai shënoi një kohë të re të prodhimit të automjeteve të shpejta.

Këtë javë CHRIS Harris do t’i vozisë dy makinat për të parë se cila i përshtatet më mirë.

Mos humbni kohë dhe shikojeni vido-klipin.