Femrat tregojnë një fjalë që duhet ta thonë meshkujt, për t’i bërë ato “të pafuqishme”

17:06 | 24 Prill 2019

Sipas disa përdorueseve të ‘Twitter’, ekzistojnë dy fjalë që lënë ato “të pafuqishme” në raport me meshkujt.

Një nga përdorueset, zbuloi dy fjalët që e bëjnë atë “të shkrihet”.

Ajo shkroi: “A jam e vetmja femër që shkrihet kur një mashkull të thotë” eja këtu”.

Duket se intensitetin emocional që përçon kjo thirrje është mbështetur nga një numër i madh i femrave.

Për disa ditë, postimi ka grumbulluar 21,000 “retweet” dhe 117,000 pëlqime. /Lajmi.net/