Fakte për psikologjinë e meshkujve që çdo grua duhet të i di

11:26 | 10 Korrik 2019

Psikologjia e meshkujve ndryshon me kohë.

Nga adoleshenca e deri tek mosha madhore ndodhin ndryshime drastike tek ata.

Gratë duhet të jenë të vetëdijshme për këto fakte në mënyrë që t’i shmangen situatave në në lidhje që mund le lindin nga ndërrimi psikologjikë i meshkujve, raporton “Sarcasm”, transmenton lajmi.net.

Gratë duhet të i kenë parasysh këto fakte-

Meshkujt kanë tendencë të hynë në një lidhje më serioze në një moshë të caktuar, edhe pse ata janë në disponim të flirtimit me gra të tjera pothuajse deri në moshën 30 vjeçare.

Burrat janë gjithmonë të gatshëm të konkurrojnë me burrat e tjerë dhe për status, qysh nga kohët e lashta.

Burrat janë të turpshëm të shfaqin shenja dobësie, dhe kjo për ta nënkupton edhe ndjenjat.

Nëse i dashuri juaj ju kërkon që ta lini një ditë vetëm, ai nuk është duke ju shmangur. Ndonjëherë, meshkujt kanë nevojë  të rrinë vetëm.

Meshkujt kanë më shumë gjasa të bëhen të dhunshëm kur bëhet fjalë për territor ose për dashuri.

Meshkujt me të vërtet janë të “programuar” të i shikojnë gratë. Ata nuk mund të i largojnë sytë nga ato. Mirëpo, nëse njëherë dashurohet, ai harron për ato gra të tjera.

Pa marr parasysh se çka besojnë gratë, meshkujt nuk mendojnë gjithmonë vetëm për intimitet./Lajmi.net/