Evolucioni i ekraneve të celularëve (Foto)

Nëse jeni një nga ata njerëzit të cilët kishin një Nokia 5110, sigurisht se e dini dallimin e madh mes tij dhe një ekrani të sotëm.

Auto & Tek

30/11/2015 21:14

Një infografikë interaktive shfaqë pamje të asaj se sa larg ka shkuar rezolucioni i ekraneve të celularëve në vetëm dy dekada.

Në fakt, kjo grafikë tregon se iPhone 6S Plus i Apple ka një ekran 514 herë më të qartë se celulari i dikurshëm i Nokia, në termat e rezolucionit.

Shikoni se sa shumë ndryshoi ekrani i celularëve përgjatë viteve, duke klikuar KËTU.