Elon Musk e quan “mbinjerëzore” veturën e Tesla-s pas këtij veprimi

Një shofer i mahnitur ka treguar momentin kur vetura e tij, e tipit 'Tesla', ka mënjanuar aksidentin me një derr natën.

Auto & Tek

09/06/2020 18:02

Elon Musk, shefi ekzekutiv i firmës, e komentoi këtë veprim duke thënë se Tesla ka treguar aftësitë super mbinjerëzore ’të automjeteve, shkruajnë mediet e huaja, transmeton lajmi.net.

Pranay Pathole, 22 vjeç, një punëtor i IT në Indi, publikoi në Twitter momentin kur makina Tesla automatikisht po mënjanonte kafshën të dielën.

Tesla thotë se sistemi Autopilot përpunon të dhëna nga kamera të jashtme ultra të ndjeshme dhe sensorë në ‘milisekonda’ për të shmangur aksidentet. /Lajmi.net/