Edhe francezët libër për Thaçin, e quajnë “më politikun ndër rebelet dhe me rebelin ndër politikët”

12:03 | 9 Nentor 2018

Ky libër me protagonist presidentin e vendit, Hashim Thaçin, flet për luftën dhe paqen që e ka zhvilluar populli ynë.

 

Libri “Lindja e një demokracie: Hashim Thaçi dhe rruga drejt pavarësisë së Kosovës”, me autor Jacques Baudouin, është promovuar sot për herë të parë në Paris, transmeton lajmi.net.

Në këtë libër, siç ka thënë edhe vetë autori, i cili Thaçin e ka quajtur “më politikun ndër rebelet dhe me rebelin ndër politikët” përshkruhen ngjarjet e korrikut 1999, ku pas njëmbëdhjetë javëve të bombardimeve, Sllobodan Millosheviq kapitullon dhe braktis Kosovën.

Ky libër me protagonist presidentin e vendit, Hashim Thaçin, flet për luftën dhe paqen që e ka zhvilluar populli ynë. /Lajmi.net/