E vodhi duke nxjerrë para në bankomat, ia rikthen paratë kur ia sheh bilancin financiar

21:23 | 14 Mars 2019

Një hajdut ka marrë mbështetje për veprimin e tij, pasi ia ktheu paratë një gruaje që ia vodhi gjersa kjo e fundit ishte duke realizuar transaksion në bankomat.

Gruaja e tmerruar, Li, dorëzoi 330 euro të sapo-nxjerra, por vjedhësi kërkoi më shumë dhe kërkoi të shihte bilancin e saj financiar në bankomat, transmeton lajmi.net.

Megjithatë, pasi pa se ajo nuk kishte më shumë para në llogarinë e saj bankare, grabitësi ia dorëzoi Liit paratë me një buzëqeshje të përcjellur.

Megjithëse gjesti i grabitësit dukej i ndershëm, mirësia e tij nuk e shpëtoi nga policia, të cilët më vonë e futën në paraburgim. /Lajmi.net/