Të Infektuar: 2991

Të Shëruar: 1644

Të Vdekur: 54

E rrallë: Pamje të qenit me bisht në ballë

17:40 | 14 Nentor 2019

Një këlysh i marrë nga rrugët e Misurit, SHBA, në një qendër kujdesi për kafshët, ka tërhequr vëmendjen e medieve për shkak të prezencës së bishtit në ballë.

Qeni është 10 javësh, dhe është marrë nga një shoqatë që merret me qen që kanë probleme fizike. Ai tashmë është emërtuar Narvhal, transmeton lajmi.net.

Rochele Stefen, themeluese e qendrës për shpëtimin e kafshëve, tha se qeni është i këndshëm, gjithë kohën entuziast e plot energji.

Qendra e saj ka qen me pesë ose tre këmbë, qen të verbër e të shurdhër, si dhe me probleme të tjera.

Por, si Narvhal, Stefen pohon se nuk ka parë kurrë më parë. /Lajmi.net/