Të Infektuar: 3508

Të Shëruar: 1902

Të Vdekur: 75

E mbështjellë furgonin e tij që të duket si i vjetër, arsyeja do t’iu habisë

22:46 | 13 Maj 2020

Ka shumë mënyra të ndryshme për të mbrojtur makinën tuaj nga vjedhjet, por një pronar i një furgoni Volkswagen Transporter ka vendosur diçka më ndryshe.

Ai zgjidhjen e problemit e ka parë në mbështjelljen e makinës së re me një folie të ndryshkur që ajo të duket si e vjetër, transmeton lajmi.net

Kjo lirisht mund të quhet edhe si një vepër arti ndryshe. Ajo nuk dallohet fare që është një folie dhe askush nuk mund të vërej se për çfarë bëhet fjalë.

Shikoni fotografitë:

rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-1 rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-2 rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-3 rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-4 rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-5 rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-6 rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-7 rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-8 rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-9 rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-10 rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-11 rusty-car-vinyl-wrap-vw-van-clyde-wraps-12