E mahnitshme, artisti transformon vjeturinat në kafshë (Foto)

Një artist ka mbledhur vjeturinat në qytetet që ka shkuar dhe i ka transformuar në kafshë.

ShowBiz

20/11/2016 14:48

Artur Bordalo është artisti portugez i cili i ka bërë këto punime fantastike, shkruan thinkinghumanity, transmeton lajmi.net

Për vite me radhë, artisti ka bërë punime të tilla në gjithë planetin. Nga Portugalia në Estoni dhe madje edhe në SHBA, ai lë prapa skulptura të cilat përqojnë një mesazh të qartë: Është koha që njerëzit të zgjohen dhe të marrin shprehi të mira. /Lajmi.net

street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-salamander street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-mouse street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-trash-puppy street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-penguin street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-deer street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-rat street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-flying-squirrel street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-green-grasshopper street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-pig street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-lynx-face-detail street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-badger street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-weasel street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-hedgedog street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-iguana street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-pelican street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-trash-kitten street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-yellow-frog street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-flamingos street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-wolf street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-meerkats street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-bees street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-opossum street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-filthy-whale street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-lynx street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-snail street-artist-transforms-ordinary-junk-into-animals-to-remind-about-pollution-goat