E liron kalin nga zinxhirët që i kishin plagosur këmbën, por nuk e priste këtë përgjigje të bukur

13:57 | 7 Dhjetor 2018

Rastet e mizorisë së kafshëve janë gjithmonë kaq zemërthyese për të dëgjuar, por unë jam aq mirënjohës për heronjtë e kafshëve që kushtojnë pa pushim jetën e tyre për të bërë ndryshime pozitive në mbretërinë e kafshëve.

Në Rumani, kuajt e egër shpesh gjenden me këmbët e përparme ose të pasme me zinxhirë për t’i ndaluar ata të ikin.

Kur një veteriner nga organizata Katër Këmbët lëshoi ​​një prej këtyre kafshëve të bukura nga zinxhirët e saj barbar, ai mori mjaft falënderim, transmeton lajmi.net.

Një video që tregonte momentin kur vetë Ovidiu Rosu ishte në gjendje të liroje një kalë nga zinxhirët e tij, shkoi viral … por ishte reagimi i kalit që ishte aq i bukur.

Kali ishte i ndërgjegjshëm në fillim, por Ovidiu mori kohën e tij dhe përpjekja e tij nuk ishte e humbur në kafshën mirënjohëse.

Teksa veta punon për të qetësuar kalin poshtë dhe për të hequr zinxhirët e dhimbshëm, të cilët kanë lënë gjurmë në këmbët e kalit, një anëtar i tufës del përpara dhe prek hundën, sikur ta falënderoj për ndihmën e mikut të tij. Është shumë prekëse.


Shikoni punën e mahnitshme që Ovidiu dhe ekipi i tij në klipin e mëposhtëm. /Lajmi.net/
Zingjiret