E gjeti të lënduar rëndë në rrugë këtë qen, e mori dhe u kujdes për të – ja si duket tani qeni (FOTO)

Njerëzit janë të mrekullueshëm, në momentin kur shfaqin humanitetin dhe njerëzinë e tyre pa asnjë rezervë.

Fun

21/11/2016 21:32

I mrekullueshëm është edhe ky njeri i cili e ka gjetur këtë qen në rrugë dhe e ka shëruar.

Ai duke ecur në rrugë e kishte parë qenin i cili kokën e kishte të qarë pothuajse të tëren, nga ndonjë aksident ose sigurisht nga ndonjë sulm me mjet të fortë, transmeton lajmi.net

Ai me maicen e tij e kishte mbështjellur dhe e kishte marrë në shtëpi – ku edhe ia kishte dhënë ndihmat e para për ta dërguar pastaj tek mjeku veterinar dhe ta shërojë plotësisht.

Shikoni fotografitë:

15056369_10155058392283676_2669889560510468943_n

14993430_10155058392253676_8680454154643666934_n

15085626_10155058391868676_2600808449588885000_n

15056407_10155058392508676_6165997953418457139_n

15107410_10155058392668676_5632106231097807622_n 15032050_10155058393038676_524755529904005307_n 15032129_10155058392853676_6634685518354800974_n 15036646_10155058392848676_7354345641863477022_n   15073303_10155058393043676_2682618035899565586_n 15078760_10155058392673676_4711339261267076702_n

15027708_10155058393383676_4977489771850708056_n 15094883_10155058393648676_6637930027162958394_n   15109454_10155058393233676_7569194575530984340_n

15027461_10155058393708676_9078730905834888120_n

15027494_10155058393713676_3681992830287013234_n