Të Infektuar: 67.906

Të Shëruar: 59.174

Të Vdekur: 1.587

Duket se të gjithë meshkujt e kanë këtë pikë në krahë

21:41 | 23 Shkurt 2021

Një burrë thotë se ka zbuluar një pikë të cilën siç duket e kanë të gjithë meshkujt në krahë – duke thënë se kjo pikë tregon se “jetët tona janë të simuluara”.

Përdoruesi i TikTokut, Dylan, postoi një video të shkurtër në llogarinë e tij, që shfaq krahun e tij të cilin e afron tek kamera dhe ju thotë njerëzve të shikojnë a e kanë këtë pikë në të njëjtin vend në krahë, transmeton Lajmi.net.

Në video, ai thotë: “Duket se gjeta diçka që dëshmon se qeveria i krijon njerëzit. Të gjithë djemtë kontrollojeni a e keni këtë pikë në krahë, ju garantoj që e keni”.

Postimi i tij është pushtuar me komente nga meshkuj të ndryshëm të cilët thonë se e kanë të njëjtën pikë në të njëjtin vend. A e keni ju?