Driton Kuka nderohet me titullin “Honoris Causa” nga Universiteti i Prishtinës

Trajneri i xhudos, Driton Kuka, është nderuar me titullin “Doctor Honoris Causa” nga Universiteti i Prishtinës. E gjitha kjo falë arritjeve të trajnerit në këtë sport, ku solli shumë medalje vendit tonë. Kuka, për një kohë jo shumë të gjatë, arriti ta krijojë një skuadër të fortë dhe konkurruese në të gjithë titujt. Ai në…

Sport

22/09/2022 13:34

Trajneri i xhudos, Driton Kuka, është nderuar me titullin “Doctor Honoris Causa” nga Universiteti i Prishtinës.

E gjitha kjo falë arritjeve të trajnerit në këtë sport, ku solli shumë medalje vendit tonë.

Kuka, për një kohë jo shumë të gjatë, arriti ta krijojë një skuadër të fortë dhe konkurruese në të gjithë titujt.

Ai në vitin 2021 u zgjodh trajneri më i mirë në sportin e xhudos, fakt ky që e rrumbullakëson një punë të madhe të bërë nga ai. /Lajmi.net/