Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Djemtë e kriminelit më të madh meksikan shfaqin në Instagram jetën e tyre (Foto)

15:57 | 9 Shtator 2015

Narkotikët më të mëdhenj në Meksikë kanë nisur një trend në Instagram, ku po postojnë fotografi nga jeta e tyre e përditshme, në përpjekje për të treguar jetën e një narkotiku dhe për të fituar titullin e mbretit në këtë rrjet.

Armë prej ari, vajza të bukura të veshura në bikini dhe mace të mëdha janë duke u shfaqur në llogaritë e mediave sociale të anëtarëve të kartelit meksikan në një trend që mendohet të jetë vendosur nga fëmijët e kriminelit më të madh në Meksikë, El Chapo.

Në përpjekje për të konkurruar për titullin ‘Mbreti narkotik i Instagramit’, narkotikët më të fuqishëm të Meksikës janë duke përdorur rrjetet sociale për të treguar jetën që ata e bëjnë.

Duke postuar fotografi nën hashtagun #narcos dhe #narcostyle, anëtarët më të lartë të kartelit kriminal janë duke ‘bombarduar’ Instagramin dhe Twitterin me pasurinë e tyre, duke ngarkuar fotografi skandaloze të cilat kanë bërë që qindra njerëz të komentojnë komente pozitive dhe urrejtëse.

Disa prej fotografive që ata i kanë shpërndarë mund t’i shihni më poshtë:

2C120CFA00000578-3226232-One_of_many_designer_bags_stuffed_with_high_denomination_notes_o-a-11_1441796176462 2C120D2E00000578-3226232-image-a-72_1441717098622 2C120E3C00000578-3226232-Ivan_Guzman_s_Culiacan_mansion_in_the_heart_of_Sinaloa_state_has-a-15_1441796176672 2C120E7000000578-3226232-image-m-79_1441717218171 2C120EE200000578-3226232-The_soul_signet_ring_is_the_signature_of_the_Antrax_private_army-a-16_1441796176697 2C120EF800000578-3226232-CAPTION_NEEDED-a-7_1441781829762  Screenshot_6 Screenshot_7 Screenshot_8 Screenshot_9 Screenshot_10 Screenshot_11 Screenshot_12 Screenshot_13 Screenshot_14 Screenshot_15 Screenshot_16 Screenshot_17