Djegia e gomave

Në Queensland, Australi djegia e gomave ka marrë një bukuri dhe argëtim tjetër për shkak të instalimit të kamerave me rreze infra të kuqe nga Policia, të cilët gjatë natës mund të xhirojnë nxehtësinë që del nga gomat dhe motori i automjetit.

Auto & Tek

25/09/2013 22:48

Djegia e gomave nga automjetet sportive gjatë natës gjithmonë i kanë zhgënjyer fotografët. Fotot dhe xhirimet janë bërë gjatë ditës për shkak të bukurisë së tymit që është dal nga këto goma të kerreve të fuqishme.

Në Queensland, Australi djegia e gomave ka marrë një bukuri dhe argëtim tjetër për shkak të instalimit të kamerave me rreze infra të kuqe nga Policia, të cilët gjatë natës mund të xhirojnë nxehtësinë që del nga gomat dhe motori i automjetit.

Në video është një kamion i cili është xhiruar nga helikopteri i policisë në Queensland, Australi.

Gjersa shoferi ka menduar se i’u ka ik policisë, ajo që e ka bërë të dallueshëm ka qenë nxehtësia e madhe që ka dal nga motori dhe gomat e kamionit.

Për më shumë shikojeni videon.