Djaloshi që mban mend gjithçka

A e mbani mend se çfarë keni bërë me 3 prill të vitit 2003? Ose çfarë kohe ka qenë me 27 mars të vitit 2007?

Fun

03/04/2018 14:56

20 Vjeçari, një student britanez i quajtur Aurelien mundet. Ai është nga të paktët njerëz në botë që mahniten shkencëtarët. Ai është në gjendje të rizgjojë kujtimet edhe më të detajuara të jetës së tij.

Ai mend çdo gjë sikur të kishte ndodhur dje, transmeton lajmi.net

Aurelien është vënë tetë herë në test botëror për mbamendje nga eksperti i memories, profesori Giuliana Mazzoni.

Shikoni videon më poshtë dhe udhëtoni në misterin e trurit të këtij djaloshi të veçantë. /Lajmi.net/

YouTube player