Djali kontrollon iPhonen me sytë e tij (Video)

22:36 | 9 Qershor 2018

Një student amerikan përdor platformën ARKit për rritjen e realitetit të Apple, për të kontrolluar iPhonen e tij.

Studenti amerikan Matt Moss shkoi në fund dhe donte të dinte se sa saktë mund të regjistrohen pikëpamjet e përdoruesve, raporton Mashable .

Siç tregohet nga një demo e zhvilluar nga studenti, kjo është mjaft e saktë për të kontrolluar aplikacionet me sy. Në një video të shpërndar në Twitter , ai rregullon sytë e tij në ekranin e iPhone të tij dhe klikon mbi ta me një të mshelur të syrit.