Disa këshilla ku t’i fshihni gjërat e juaja me vlerë

Shumë shpesh të keni para në shtëpi është diçka e përshtatshme. Por, pyetja është ku të i mbani, që nëse hajnat tentojnë të hynë në shtëpi, të mos i gjejnë ato.

Fun

17/10/2019 08:56

E njëjta gjë shkon edhe për gjërat tjera me vlerë si: bizhuteritë, stolitë madje edhe kreditë kartelat që ndoshta nuk i përdorni çdo ditë.

Ju ndoshta i keni vendet tuaja të preferuara ku i ruani këto gjëra, mirëpo a janë mjaftueshme të sigurta?, raporton “Bright Side”, transmeton lajmi.net.

Është një shans e mirë, që askujt nuk do i shkoj mendja të kontrolloj këpucët e vjetra 

Vendosni stolitë në një qese të plastikes dhe pastaj futni në një kavanoz të mbushur

Plehrat për kopsht po ashtu janë një ide e mirë

Një ide e mirë, po ashtu është brenda furçës

Vendosni para brenda koshit të plehrave, mbulojeni me një letër dhe pastaj vendoseni qese të mbeturinave.

Në vend që t’i ruani gjërat e juaja të rëndësishme në brenda orizit apo miellit, përdoreni diçka më të trash si jogurti.

Futni gjërat e juaja brenda një shishe të shampos. Mund të jetë ide e mirë kur shkoni edhe për pushime

Një shtrydhëse frutash ka vend të mjaftueshëm për t’i ruajtur gjërat, vetëm mos harroni t’i largoni kur e përdorni shtrydhësen.

Kjo mund të jetë një zgjedhje e mirë kur largoheni për një kohë më të gjatë