Disa dhurata të së ardhmes që mund t’i blini edhe në ditët e sotme

20:43 | 11 Gusht 2019

Në ditët e sotme është e vështirë të i impresiononi njerëzit me ndonjë telefon të mençur, tabletë apo edhe ndonjë dhuratë që jemi mësuar të marrim nga të tjerët.

Zbulime të reja dhe më të mira që mund të na përmirësojnë jetën, por lirohen çdo ditë.Nëse jeni duke kërkuar për një dhuratë perfekte dhe ende nuk dini se çfarë te blini për të dashurit tuaj kjo listë do ju ndihmojë, transmeton lajmi.net.

Një peshore që i peshon kalorinë e ushqimit 

Një robot që rregullon gjumin tuaj

Tastierë me lazer

Teknologji holografike

Unazë telefoni

Gota që ndryshon temperaturën e një pije – përmes telefonit

Tostë transparent. /Lajmi.net/