Diplomon në mjekësi, në moshën 17 vjeçare

Mund të ju duket e pabesueshme, mirëpo ka njerëz që kalojnë drejt e në universitet për studime.

Lifestyle

26/06/2018 13:19

Kuptohet, inteligjenca e tyre është aq e lartë dhe prirja e tyre për një drejtim të caktuar u mundëson kryerjen në kohë rekord atë që dëshirojnë, shkruan lajmi.net

Doktori më i ri në botë është Balamurali Ambati, i lindur në Amerikë më 29 qershor 1977.

Ai u diplomua në Maunt Sinai SChool of Medicine në New York City, më 19 maj 1995, në moshën 17-vjeçare. /Lajmi.net/

download