DiCaprio kur u shpall Oscar

Megjithëse thuhet që Leo është shprehur se nuk i bën shumë përshtypje tanimë fitimi i Oscar, nuk mund ta mendojmë ndryshe momentin kur ai e humbi atë, përsëri. Më poshtë, shihni një përmbledhje me foto të asaj se si e priti Leo ndarjen e çmimit të aktorit më të mirë për Oscar. 1. Momenti kur…

ShowBiz

03/03/2014 15:48

Megjithëse thuhet që Leo është shprehur se nuk i bën shumë përshtypje tanimë fitimi i Oscar, nuk mund ta mendojmë ndryshe momentin kur ai e humbi atë, përsëri.

Më poshtë, shihni një përmbledhje me foto të asaj se si e priti Leo ndarjen e çmimit të aktorit më të mirë për Oscar.

1. Momenti kur Leo e sheh emrin e tij në ekran i nominuar në kategorinë Aktori më i mirë për Oscar.

2. Dhe ai është i ngazëllyer:  ‘hej jam unë aty lart’.

3. Ai mendon në vete: ‘Ky është viti, ja sot ja kurrë’.

4. Më pas çilet zarfi dhe çmimi për aktorin më të mirë i shkon Matthew McCounaghey për rolin në Dallas Buyers Club.

5. Dhe gjithçka fundoset. Leo duhet t’i japë një përqafim urimi Matthew.

6. Është e pakëndshme, e vështirë për të.

7.Ai e përqafon fort kolegun e tij, duke thënë në vete: ‘Duhej të ishte i imi’

8. E më pas ai përmbledh veten dhe vendos një fytyrë të qëndrueshme duke duartrokitur Matthew.

Ka kohë, ndoshta vitin tjetër…

(BuzzFeed)