Detaje të reja nga tentimvrasja ndaj dy personave në Pejë

Sulmet me armë u kthyen sërish në Pejë.

Lajme

31/12/2018 20:49

Të dielën mbrëma, dikush u përpoq që të vrasë dy persona që ishin në një veturë.

Në prokurori thanë se janë duke kryer hetimet.

Për prokurorin e shtetit, të dyshuarit janë të panjohur sikur dhe motivet.

Klan Kosova njoftoi se Xh. Kelmendi është dëshmitar në një rast gjyqësor që ka përfunduar me dënimin e një të akuzuari, nga një tjetër familje, me 25 vjet burg unik, për disa vepra penale.

YouTube player