Delja e bllokuar luhatej në rrotën e gomës, ‘reagojnë’ mbrojtësit e të drejtave të kafshëve (Video)

15:20 | 9 Gusht 2018

Pronarët e një ferme në Britani të Madhe, nuk mundën të mos qeshin me një dele që ishte bllokuar në rrotën e gomës dhe vetëm luhatej.

Veprimi tyre ka nevrikosur mbrojtësit e të drejtave të kafshëve, që e kritikuan pse e filmoi rastin, pasi duhej ta shpëtonte menjëherë, transmeton Telegrafi.

“Njëjtë sikurse njerëzit edhe delja pësonte një moment të këndshëm, pse ta largonim kur po luhatej”, janë kundërpërgjigjur ata.

Ngjarja është bërë virale dhe po pëlqehet nga të gjithë, teksa ‘reagimi’ i dashamirësve të kafshëve u konsiderua si i tepruar.