Deklarata e Nanit pas ndeshjes

Luis Nani ka folur për TVSH pas ndeshjes ndaj Shqipërisë.

Sport

07/09/2015 23:00

“Në pjesën e dytë patëm disa probleme, por ne nuk dorëzohemi kurrë për të fituar, u përpoqëm deri në minutën e fundit dhe ishte ky rezultati për ne”.

“Kemi edhe një ndeshje për tu kualifikuar, duhet të fokusohemi. Luajtëm mirë dhe arritëm atë që donim”.

“Duhet të fokusohemi në punën tonë, pasi kjo është e rëndësishme dhe duhet të mendojmë tashmë për ndeshjen e fudnit ndaj Danimarkës”, deklaroi Nani për TVSH pas ndeshjes.