De Biasi në rolin e analistit sportiv

Gianni De Biasi përpos zejes së trajnerit tani do ta ushtrojë edhe një punë tjetër. Tekniku italian do t’a kryejë funksionin e analistit sportiv.

Sport

08/09/2015 19:16

Trajneri i Kombëtares së Shqipërisë, Gianni De Biassi ka arritur marrëveshje me televizionin RAI në , për t’i analizuar ndeshjet e futbollit italian. De Biasi do të marrë pjesë si analist në emisionin “Novantesimo Minuto”, transmeton ‘minuta90’.

De Biasi do të jetë në panel me Cesare Prandellin dhe Alberto Malesanin.