Dasmat tradicionale ruse

Thonë se martesa është hapi dhe vendimi më i rëndësishëm në jetë që e merr një person. Dhe, si çdo popull, edhe rusët u kushtojnë rëndësi të madhe dasmave. Ato mund të jenë ndoshta paksa komike, por janë ato që janë. Më poshtë ju ftojmë t’i shihni përmes një galerie, dasmat tradicionale dhe mjaft interesante…

Lifestyle

03/02/2014 17:25

Thonë se martesa është hapi dhe vendimi më i rëndësishëm në jetë që e merr një person. Dhe, si çdo popull, edhe rusët u kushtojnë rëndësi të madhe dasmave.

Ato mund të jenë ndoshta paksa komike, por janë ato që janë. Më poshtë ju ftojmë t’i shihni përmes një galerie, dasmat tradicionale dhe mjaft interesante ruse.