Dashuria nuk ekziston më, ja çfarë po bëjnë vajzat e virgjëra japoneze (Foto)

Kur Ayumi Saito ishte 22 vjeçe, u nda nga i dashuri i saj.

Fun

22/11/2016 08:03

Ayumi, banore në Tokio, gjeti një mënyrë të lehtë për ta rimarr vetën nga boshllëku që la ish i dashuri.

Ajo shkarkoi një lojë romance në telefonin e saj, dhe u bë një nga miliona gra në Japoni që transformoi intimitetin e jetës reale në një fantazi.

“U ndjeva e vetmuar”, thotë Ito, tani 31-vjeçare. “Meshkujt japonez tremben dha nuk janë lajkatues të mirë ndaj grave. Por vajzat duan të dëgjojnë ‘Të dua’”, shton ajo për CNN, transmeton lajmi.net

Të dashurin virtual që ajo e gjeti në lojën ‘Metro PD: Close To You’, i ka të gjitha gjërat që ish i dashuri i saj nuk i kishte.

“Kur isha e lodhur në fund të ditës, para se të flija, fjalët e tij më lehtësonin shumë”, rrëfen japonezja.

Në vitin 2014 industria e lojërave romantike në Japoni arriti vlerën në 130 milionë dollarë.

Në një shoqëri ku 44.2 përqind e vajzave, pothuajse gjysma në një mijë në moshat 18-34 janë të vrigjëra, kjo industri me sa duket është shndërruar në një mani për intimitet në Japoni. /lajmi.net

 

Voltage's "Samurai Love Ballad Party" romance app takes gamers back in time to the war-torn 15th century -- complete with 12 samurai to swoon over.