Danezët spot me seks dhe dhunë për të nxituar daljen në zgjedhje (Video)

Një spot i animuar i cili kishte për qëllim nxitjen e të rinjve për të marrë pjesë sa më shumë në zgjedhjet europiane që mbahen më 25 maj, e që përmbante në mas skena me seks dhe dhunë, ishte publikuar në kanalin YouTube të parlamentit të Danimarkës. 

 

Lajme

13/05/2014 15:22

Një të shfaqet një superhero i quajtur Voteman, i cili e gjen vetën në shtrat me një grup grash, por që ndërpret orgjinë për t’u nisur në mision. Ai më pas godet me grusht një nga një personat me të drejtë vote, duke i hedhur ata direkt në qendrat e votimit. 

Videoja është tërhequr nga kanali, vetëm një ditë pas postimit, për shkak të një breshërie me kritika,rreth përdorimit të tepruar të skenave me seks dhe dhunë.