Çfarë përmban draft-rezoluta e PSD-së?

Kuvendi i Kosovës kishte paparë më herët që sot të vazhdonte seancat e mbetura në gjysmë.

Lajme

04/12/2018 21:29

Në rend dite ishte votimi i propozim-rezolutës së PSD-së nga debati parlamentar për dialogun me Serbinë.

Dialogu me Serbinë është i pranueshëm për Kosovës vetëm nëse përfundon me njohje reciproke dhe anëtarësim të kësaj të fundit në OBK dhe NATO”, thotë njëra nga pikat e rezolutës së PSD-së.

Në këtë dokument thuhet se territori i Kosovës është i paprekshëm. /Lajmi.net/

YouTube player