Të Infektuar: 57.028

Të Shëruar: 50.184

Të Vdekur: 1.433

Çfarë ka brenda një turbine të erës? (Video)

9:43 | 24 Korrik 2017

Turbinat e zakonshme vijnë në forma dhe dizajne të ndryshme.

Gjithashtu, gjeneratorët e turbinave të erës ndryshojnë në mes vete përmes klasës së shërbimit, shkruan lajmi.net

Ata përbëhen nga kompentët kryesorë, të cilët dallojnë për nga modeli si dhe shkalla e madhësisë.

Çfarë bën secili dhe cilat janë dallimet mes tyre, shikoni videon më poshtë. /Lajmi.net/