Çfarë i ndodh celularit tuaj nëse çaktivizoni Facebook e Messenger

15:19 | 1 Qershor 2018

Ju është ngarkuar celulari dhe punon me vështirësi? Ndoshta duhet të fshini disa aplikacione.

 

Nëse ju ç’instaloni nga telefoni juaj celular dy aplikacionet, Facebook e Mesenger, aparati juaj do të punojë me efikasitet më të lartë.

Ekspertët e inxhinierisë elektronike kanë pohuar se çaktivizimi dhe fshirja e këtyre aplikacioneve bën që aplikacionet e tjera të punojnë 15 % më shpejt.

Veç kësaj, çinstalimi ruan baterinë tuaj më 20 % më shumë në ditë.